Wat zijn de beste robotstofzuigers van 2021?

author
1 minuut, 55 tweedes Lees

Er zijn maar weinig Nederlanders die houden van huishoudelijke klusjes; daar verandert in 2021 niets aan. Ook dit jaar weer kijken er miljoenen van ons iedere week op tegen de taken die er moeten gebeuren. Eén hiervan is natuurlijk stofzuigen. Ben jij deze klus ook helemaal zat? Dan is het dit jaar hoog tijd om een robotstofzuiger aan te schaffen die je deze klus uit handen neemt. Daarom presenteren wij in dit artikel de beste robotstofzuigers van 2021.

Neato Botvac D7 Connected

Welke robotstofzuiger de beste is hangt eigenlijk helemaal af van waarvoor je hem wilt gebruiken. Zoek je een stofzuiger die vooral geschikt is voor grote ruimtes, dan is de Neato Botvac D7 Connected de beste keus. Dit apparaat beschikt over een zeer grote accu en kan daarmee wel 500m² zuigen. Hij is daarnaast zowel voor harde als voor zachte oppervlakten geschikt.

Blaupunkt Bluebot XBoost

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger voor het reinigen van tapijt, dan is niet ieder model daarvoor geschikt. De Blaupunkt Bluebot XBoost is dat absoluut wel. Deze beschikt namelijk over extra zuigkracht en de juiste borstels, waardoor jouw tapijt in no time weer vrij is van stof en vuil. Of je nu een langharig of een kortharig tapijt hebt, dat maakt met dit apparaat niet uit.

iRobot Roomba 960

Wil je het modernste van het modernste, dan is de iRobot Roomba 960 de beste keuze. Dit is namelijk de beste robotstofzuiger die je kunt bedienen met een app. Hij heeft meerdere ingebouwde camera’s, wat zorgt voor een groot bedieningsgemak. Daarnaast past dit slimme apparaat zich automatisch aan de ondergrond aan.

Ecovacs Deebot OZMO 950

Sommige robotstofzuigers kunnen je vloer niet alleen zuigen, maar ook dweilen. Van dit type modellen is de Ecovacs Deebot OZMO 950 de beste. Deze is geschikt voor alle vloersoorten en past zich ook aan de ondergrond aan. Een tapijt hoeft immers niet gedweild te worden. Het apparaat is voorzien van een elektrische waterpomp en een eigen waterreservoir.

iRobot Roomba 605

We begrijpen dat eerdergenoemde robotstofzuigers niet voor iedereen te veroorloven zijn. Daarom hebben we ook de beste robotstofzuiger met een verkoopprijs lager dan 200 euro uitgezocht. Dit is de iRobot Roomba 605. Dit budgetmodel is zowel geschikt voor gladde vloeren als kortharige tapijten. Daarnaast is hij redelijk krachtig en voorzien van een anti-vastloopfunctie. Een populair instapmodel!

Bron: https://www.klesto.nl/

Vergelijkbare berichten