Bouwpakket trappen

Bouwpakket trappen: gemakkelijk zelf een trap monteren!

author
1 minuut, 35 tweedes Lees

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe trap, heb je tegenwoordig talloze mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit een breed scala aan materialen, waarvan hout en metaal de beste voorbeelden zijn. Naast het verschil in materiaal, zit er een verschil in het type trap. Kies je voor een open trap, een trap met stootborden aan de achterzijde, of voor een model met een tussenplateau? Een type trap dat steeds populairder wordt is de bouwpakket trap. Je bent bij dit model niet afhankelijk van een monteur, wat de trap goedkoper maakt. In dit artikel lees je er meer over. 

Voordelen van een bouwpakket trap

Reeds werd al genoemd dat een bouwpakket trap doorgaans goedkoper is dan een model die door een monteur geplaatst wordt. Dit valt te verklaren door het feit, dat je de trap zelf in elkaar kunt zetten. Niet alleen maakt dit de trap goedkoper. Ook heb je hier doorgaans sneller plezier van! Je kunt immers zelf een geschikt moment bepalen voor de montage van de trap. 

Bouwpakket trap zelf afwerken

Doordat het bij een bouwpakket trap vrijwel altijd om een model van hout gaat, kun je deze heel eenvoudig zelf afwerken. Schilder de trap bijvoorbeeld in een kleur die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur. Nadeel van een houten trap ten opzichte van een metalen model is het feit, dat een houten trap vaak meer onderhoud nodig heeft. 

Online een bouwpakket trap bestellen

Ben je zelf geïnteresseerd in een bouwpakket trap? Je kunt deze heel eenvoudig online bestellen. Zoek naar een model bouwpakket trap die past bij de ruimte waar je deze wilt gaan gebruiken. Je hebt keuze uit diverse soorten trappen, zoals steektrappen, molenaarstrappen, rechte trappen, kwartslag trappen en nog veel meer. Vaak heb je de trap al binnen enkele werkdagen in huis. Nu is het enkel nog zaak om naar een geschikt moment te zoeken voor de montage hiervan!

Vergelijkbare berichten