Magazijn herinrichten 

author
1 minuut, 38 tweedes Lees

Na zoveel jaar een bedrijf te hebben met opslagruimte, ziet het magazijn er niet meer zó netjes uit als toen je het magazijn net had ingericht. Misschien is het tijd om het magazijn een nieuw leven in te blazen! 

Stellingen in het magazijn 

Een magazijnstelling is natuurlijk superhandig. Die zorgen ervoor dat je je magazijn kunt inrichten naar jouw wens. Bijvoorbeeld je bent een bedrijf die in de beveiliging zit. Je verkoopt camera’s, alarmsystemen, brandmeldinstallaties, etc. etc. Het is dan natuurlijk erg praktisch als je al die verschillende producten kunt opslaan per categorie. Zo kun je dus alle verschillende soorten camera’s in een magazijnstelling zetten en dan zorg je dat er een kaartje boven hangt met “camera’s”. Je kunt wel invullen hoe de magazijnstelling er dan uit komt te zien. Erg overzichtelijk en heel handig voor de monteurs die de camera’s uit het magazijn moeten halen. Het is overigens niet vanzelfsprekend dat elk bedrijf magazijnstellingen heeft. Dit is natuurlijk ook nog een overweging om die te kopen. Als je hier nou niet veel geld aan wil uitgeven zijn er gelukkig ook nog de gebruikte magazijnstellingen. Deze zijn dus tweedehands, maar werken net zo goed! Het grootste verschil tussen een nieuwe stelling en een gebruikte is de prijs. 

Organisatie 

Om te zorgen dat je magazijn opnieuw kan worden ingedeeld zal je als bedrijf moeten zorgen dat je een aantal mensen kan werven die het magazijn willen verbouwen. Dit is natuurlijk niet de leukste taak van de wereld dus daar zal je als eigenaar nog wel achteraan moeten. Uiteindelijk is het wel beter voor het teamverband onder de medewerkers. Sowieso omdat er een aantal medewerkers een dag of een aantal dagen met elkaar in het magazijn aan het werken zijn. Maar ook voor de monteurs is dit makkelijker en zij kunnen op deze manier fijner te werk gaan. Dit zorgt er ook weer voor dat zij de klanten tevreden houden en eventueel potentiële klanten vinden. 

 

Vergelijkbare berichten